MARCEL SPIJKER

MARCEL

Spijker

Addams Family Thing

6 jan 2020 | 3D printen

Addams Family Thing

Dit model heb ik gevonden en gedownload op Prusaprinters.org. Het is een fantastisch model met veel detail en print erg gemakkelijk. En wees eerlijk Thing is een van de leukste karakters uit de Adams Family.

Deze print heeft 23 uur geduurt op 0,2mm laag hoogte en is geprint op een Prusa MK3S met een MMU2S unit. Het fillament dat ik heb gebruikt is Prusament ASA Natural. Dit fillament had ik nog niet eerder gebruikt en ondanks dat het voor dit model niet nodig is heb ik het hier toch voor gebruikt. Het geeft het model ook een wat zachtere look.

Wat ik ook heb gezien zijn foto’s waarbij dit model geverfd is in huidskleuren en dat ziet er nog realistischer uit, maar ik twijfel of ik dat bij dit model ook wil doen. Wellicht print ik hem nog een keer als ik een keer de kriebels krijg om hem toch om te vormen naar een echt lijkende hand.

 

Prusa MK3S MMU2S

Prusament ASA Natural

)

0,2mm

23 uur

Download STL bestand

Deze STL vindt u op Prusaprinters.org. Door op bovenstaande link te klikken komt u gelijk terecht op de download pagina van het model.

Ontwerp: JS-studio

Het model is gemaakt door JS-studio. Via bovenstaande link komt u terecht op zijn model pagina bij Prusaprinters.org. Neem zeker een kijkje want hij heeft veel meer geweldige modellen.

Een aantal foto’s

Een video

0 reacties

Een reactie versturen